A weboldal megtekintéséhez Internet Explorer ajánlott.
 
Pannon Market


 

Bemutatkozás


Bonyhád

A Pannon Profit '99 Kft. egy több évtizede működő kiskereskedelmi tevékenységet folytató társaság - Pannon Market Zrt. - és egy akkor kilenc éve működő vegyi áru nagykereskedelemmel és csomagolástechnikával foglalkozó cég társulásával alakult 1998 novemberében.

A Pannon Profit 99 Kft. biztos hátterét a többségi tulajdonos Pannon Market Zrt. biztosítja.

Cégünk kezdetben háztartási vegyi áru és kozmetikai termékek nagykereskedelmével, majd kiszerelésével is foglalkozott, míg 2000 novemberétől a Bonyhádon újonnan felépített korszerű üzemünkben háztartási vegyi áru és kozmetikai termékek gyártásával, ill. a termékek csomagolásához szükséges PET flakonok előállításával. Megfelelő feltételek mellett bármilyen PET flakont elő tudunk állítani, valamint élelmiszeripari termékek csomagolását is meg tudjuk oldani.

Kizárólagos beszállítói vagyunk a Coop Hungary Zrt.-nek folyékony szappan, mosogatószer, súrolószer és vízkőoldó termékekből. A COOP sajátmárkás vegyi áruk jelentős részét cégünk gyártja.


Bonyhád

Partnereink komplett és magas színvonalú kiszolgálása a cél, ezért a termékek fejlesztésén és gyártásán olyan csoport dolgozik, amely vegyészmérnökökből, kereskedelmi és csomagolástechnikai szakemberekből áll.

A Pannon Profit 99 Kft. telephelye a Szekszárdot Péccsel összekötő 6-os számú főközlekedési út mellett 3.500 m2-nyi területen fekszik.

Az üzem jelenleg 2 műszakban 13 főt foglalkoztat, de újabb műszak beindítása is megoldható.


A Pannon Profit 99 Kft. saját termékcsoport gyártását és forgalmazását kezdte meg 2001 májusában "Lili", majd egy átpozícionálást követően "P. Master" márkanéven.

A terméklista jelenleg ötféle terméket tartalmaz, amelyek összesen tizenkét típusban kerülnek forgalomba.

A flakongyártás jelenleg kilenc formában történik, de műszaki határokon belül bármilyen formájú flakon gyártása megoldható. Töltőüzemegységünk az élelmiszeriparban elfogadható színvonalú 0,3 l - 5 l-es térfogatig képes kiszereléseket gyártani. A keverőrészleg jól felszerelt gyártó és ellenőrző berendezésekkel van ellátva, ezért az előállított termékek minőségi állandósága technikai és technológiai akadályba nem ütközik.

A minőségi gyártást a beszállító partnerek kiváló minőségű alapanyagai és a saját minőségbiztosítási rendszer garantálja, amely a következőket tartalmazza:

beérkező alapanyag azonosítása, megfelelő dokumentálása

gyártmánylapok, áruazonosító bizonylatok vezetése, a termelés nyomon követése

minőségellenőrző pontok, vizsgálatok

raktározás

vevőszolgálat

szállítási szabályok